1851
Prikaza
2
Komentara
Hoće li biti dovoljno za platiti „ušur“ nismo pitali. Iako minijaturni, kazani funkcioniraju besprijekorno.
SLAVONSKI BROD – Teška vremena zahvatila i prijatelje dobre čašice. Sve je manje domaće šljive, pa je manje i šljivovice. Da ne umre običaj pečenja rakije i kazandžijski zanat ovaj kazandžija se dosjetio jadu. U njegovim kazanima se može od količine voća u košari ispeći „nekoliko kazana" i to u visećoj kuhinji na sedmom katu. Hoće li biti dovoljno za platiti „ušur" nismo pitali.
Iako minijaturni, kazani funkcioniraju besprijekorno.
Kazandžija se zove Branko Jurković Milić, iz Punitovaca je, a telefon mu je 031/ 861 059. Ima i mobitel 098/ 215 103
Komentari
2
Najnoviji
- Najnoviji
- Najstariji
-
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama plusportal.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama plusportal.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona. -