Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka
na web portalu i mobilnim aplikacijama plusportal.hr dopušteno je samo
registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke
obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu i
mobilnim aplikacijama plusportal.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ma sve 5 neljutim se ja. Ali me trzne. Pokušavamo napraviti nešto kako spada i po pravilima struke, kako i treba biti. Ne želimo biti nikome na teret. Rezultati ne mogu biti jer je proces dugačak. Nije to isto kao... Prikaži sve ostali sportovi. U ostalim sportovima, dijete padne digne se malo otrese prašinu i teraj dalje. Ovdje toga nema. Bilo bi žalosno da grad od 70 000 ljudi ima sportske bazene, ane provodi sport ?! Mi smo puno truda uložili u PK i VK da ostignemo nešto. Jedino što možemo za sada napraviti je popularizacija i edukacija, rezultati će biti. Poz
sbsport svaka cast i sve podrzavam, sto se plivanja tice nisam rekao nista lose i nista protiv plivanja vec cinjenicu da nisu jedini novoosnovani, dobiju primjerice vise od novoosnovanog kajakaskog kluba koji ipak ruku na srce ima prvake drzave i... Prikaži sve nekoliko reprezentativaca, to se ne moze osporiti nicim, plivacki klub osim masovnosti nema rezultate na drzavnoj razini, nadam se da ce imati jer je lijep sport i preporucljiv svakome, nadalje mi nije jasno da toliki novac ide za nogomet!? Priznajem da je popularan, masovan, ali brate mili gdje su rezultati? Slazem se sa sbsport da treba ulagati u male sportove jer oni ipak najbolje promoviraju nas grad, od karatea i drugih borilackih sportova do kajaka i atletike, a dao Bog da to postane i plivanje. Isprike tajniku jer nista lose mislio nisam, samo znatizelja je u pitanju! :-)
Zahvaljujem SBSPORT, Nisam htio ulaziti u dubioze visokoumnih razgovora pojedinaca ali OK. Svatko ima pravo na svoje mišljenje i ja ga poštujem dok se to ne kosi sa činjenicom da se pričaju gluposti.Također ne želim iznositi osobne stvari kluba na... Prikaži svena web i ovu raspravu. Onaj tko želi saznati kako funkcionira Plivački klub slobodno se može obratiti meni na ulazu na bazene. Samo da naglasim činjenicu da klub nije dobio 40 ooo kn na račun već su cesije bez kojih ovaj sport ne bi postojao u gradu na sportskim bazenima ( namijenjenima za plivanje i vaterpolo prvenstveno ) .
Svaki početak je težak i hvala zajednici što nam je pomogla. Ostalim zajedljivcima mogu samo reći neka se kulturno ponašaju i ako ih nešto zanima neka pitaju, rado ću im odgovoriti. Tajnik PK Marsonia
Nogomet dobija daleko najviše novaca od svih sportova jer je i daleko najmasovniji sport s najviše klubova i igrača i s te strane je to OK. Rezultatski gledano, on je katastrofa jer je u županiji jedan klub u 3. HNL... Prikaži sve i to mislim na zadnjem mjestu, nešto u 4. HNL i dalje samo ŽNL, prema tom kriteriju ne bi trebali toliko dobijati. Mislim da je katastrofa i ukupni milje i ambijent oko nogometa i to je po meni najprljaviji sport s najviše razno raznih anomalija. Nažalost, u takvom nam se ambijentu odgaja i veliki broj djece, od škola nogometa pa nadalje kroz sve uzrasne kategorije. Mislim i da su te škole nogometa samo paravan za zamračivanje para od strane klubova i da tu ima prelijevanja na način da dio novca ide za razne potrebe kluba, počev od plaćanja "amaterskih" igrača od 3. županijske liga pa na dalje. To bi sve trebalo dobro preispitati, ali se time izgleda nitko ne želi baviti.
U komentarima ima dosta gluposti i zavisti tipa "zašto ovome ovoliko, a onome onoliko ili ništa", a sve posljedica elementarnog nepoznavanja sustava sporta u RH. A sustav čine HOO kao krovna organizacija, druga su stepenica nacionalni sportski savezi olimpijskih i neolimpijskih sportova, pa županijske i gradske zajednice sportskih udruga i na koncu (na kraju hranidbenog lanca) su klubovi. Mislim da se mogu financirati samo olimpijski sportovi odnosno klubovi iz takvih sportova, a ovdje ima primjedbi zašto neki klubovi ne dobivaju ništa, a igraju u visokim rangovima i imaju dobre rezultate. Npr. mali nogomet nije olimpijski sport i valjda zato ne dobija ništa, takav je sustav. Ili neki drugi spomenuti klubovi i sportovi. Posebna je glupost primjedba za plivanje odnosno zašto novac dobija tek osnovani plivački klub. Pa zato što je plivanje, uz atletiku i gimnastiku, bazični sport i kao takav ima poseban tretman, tako je posvuda. Po meni zaslužuju dobijati potporu, a vidim i da na bazenima ima niz osmišljenih programa za djecu koje provodi plivački klub i to s velikim brojem djece.
Zaključno mislim da siromašna sredina kao Brod treba više ulagati u tzv. male sportove koji ovdje imaju i tradiciju i rezultate od vrlo dobrih do izvanrednih (neću nabrajati klubove da nekog ne zaboravim), a koji usput ne trebaju basnoslovnu lovu za normalno i uspješno funkcioniranje.
Više o našim Politikama zaštite privatnosti te Politikama kolačića možete pročitati ovdje: Politika zaštite privatnosti, Politika kolačića.
Mi i naši partneri pohranjujemo i pristupamo neosjetljivim informacijama s vašeg uređaja, poput kolačića
ili jedinstvenog identifikatora uređaja te obrađujemo osobne podatke poput IP adrese i identifikatore
kolačića radi obrade podataka u svrhu prikazivanja personaliziranih oglasa, mjerenja preferencija naših
posjetitelja i sl. Svoje postavke u svakom trenutku možete promijeniti u našim Pravilima o zaštiti
privatnosti na ovoj web stranici.
Neki partneri ne traže vaš pristanak za obradu vaših podataka već se pozivaju na svoj legitimni poslovni
interes. Takvom načinu obrade podataka možete se usprotiviti klikom na "Saznajte više".
Mi i naši partneri obrađujemo podatke kako slijedi: Pohranjivanje i / ili pristup podacima na
uređaju, Precizni geolokacijski podaci i identifikacija pregledavanjem uređaja, Prilagođeni oglasi i
sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja, uvidi o publici, razvoj proizvoda
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama plusportal.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama plusportal.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ma sve 5 neljutim se ja. Ali me trzne. Pokušavamo napraviti nešto kako spada i po pravilima struke, kako i treba biti. Ne želimo biti nikome na teret. Rezultati ne mogu biti jer je proces dugačak. Nije to isto kao... Prikaži sve ostali sportovi. U ostalim sportovima, dijete padne digne se malo otrese prašinu i teraj dalje. Ovdje toga nema. Bilo bi žalosno da grad od 70 000 ljudi ima sportske bazene, ane provodi sport ?! Mi smo puno truda uložili u PK i VK da ostignemo nešto. Jedino što možemo za sada napraviti je popularizacija i edukacija, rezultati će biti. Poz
sbsport svaka cast i sve podrzavam, sto se plivanja tice nisam rekao nista lose i nista protiv plivanja vec cinjenicu da nisu jedini novoosnovani, dobiju primjerice vise od novoosnovanog kajakaskog kluba koji ipak ruku na srce ima prvake drzave i... Prikaži sve nekoliko reprezentativaca, to se ne moze osporiti nicim, plivacki klub osim masovnosti nema rezultate na drzavnoj razini, nadam se da ce imati jer je lijep sport i preporucljiv svakome, nadalje mi nije jasno da toliki novac ide za nogomet!? Priznajem da je popularan, masovan, ali brate mili gdje su rezultati? Slazem se sa sbsport da treba ulagati u male sportove jer oni ipak najbolje promoviraju nas grad, od karatea i drugih borilackih sportova do kajaka i atletike, a dao Bog da to postane i plivanje. Isprike tajniku jer nista lose mislio nisam, samo znatizelja je u pitanju! :-)
Zaboravio sam. Plivački klub je osnovan 04.02.2012. godine ako nisi znao ''pjevač''
Zahvaljujem SBSPORT, Nisam htio ulaziti u dubioze visokoumnih razgovora pojedinaca ali OK. Svatko ima pravo na svoje mišljenje i ja ga poštujem dok se to ne kosi sa činjenicom da se pričaju gluposti.Također ne želim iznositi osobne stvari kluba na... Prikaži svena web i ovu raspravu. Onaj tko želi saznati kako funkcionira Plivački klub slobodno se može obratiti meni na ulazu na bazene. Samo da naglasim činjenicu da klub nije dobio 40 ooo kn na račun već su cesije bez kojih ovaj sport ne bi postojao u gradu na sportskim bazenima ( namijenjenima za plivanje i vaterpolo prvenstveno ) . Svaki početak je težak i hvala zajednici što nam je pomogla. Ostalim zajedljivcima mogu samo reći neka se kulturno ponašaju i ako ih nešto zanima neka pitaju, rado ću im odgovoriti. Tajnik PK Marsonia
Nogomet dobija daleko najviše novaca od svih sportova jer je i daleko najmasovniji sport s najviše klubova i igrača i s te strane je to OK. Rezultatski gledano, on je katastrofa jer je u županiji jedan klub u 3. HNL... Prikaži sve i to mislim na zadnjem mjestu, nešto u 4. HNL i dalje samo ŽNL, prema tom kriteriju ne bi trebali toliko dobijati. Mislim da je katastrofa i ukupni milje i ambijent oko nogometa i to je po meni najprljaviji sport s najviše razno raznih anomalija. Nažalost, u takvom nam se ambijentu odgaja i veliki broj djece, od škola nogometa pa nadalje kroz sve uzrasne kategorije. Mislim i da su te škole nogometa samo paravan za zamračivanje para od strane klubova i da tu ima prelijevanja na način da dio novca ide za razne potrebe kluba, počev od plaćanja "amaterskih" igrača od 3. županijske liga pa na dalje. To bi sve trebalo dobro preispitati, ali se time izgleda nitko ne želi baviti. U komentarima ima dosta gluposti i zavisti tipa "zašto ovome ovoliko, a onome onoliko ili ništa", a sve posljedica elementarnog nepoznavanja sustava sporta u RH. A sustav čine HOO kao krovna organizacija, druga su stepenica nacionalni sportski savezi olimpijskih i neolimpijskih sportova, pa županijske i gradske zajednice sportskih udruga i na koncu (na kraju hranidbenog lanca) su klubovi. Mislim da se mogu financirati samo olimpijski sportovi odnosno klubovi iz takvih sportova, a ovdje ima primjedbi zašto neki klubovi ne dobivaju ništa, a igraju u visokim rangovima i imaju dobre rezultate. Npr. mali nogomet nije olimpijski sport i valjda zato ne dobija ništa, takav je sustav. Ili neki drugi spomenuti klubovi i sportovi. Posebna je glupost primjedba za plivanje odnosno zašto novac dobija tek osnovani plivački klub. Pa zato što je plivanje, uz atletiku i gimnastiku, bazični sport i kao takav ima poseban tretman, tako je posvuda. Po meni zaslužuju dobijati potporu, a vidim i da na bazenima ima niz osmišljenih programa za djecu koje provodi plivački klub i to s velikim brojem djece. Zaključno mislim da siromašna sredina kao Brod treba više ulagati u tzv. male sportove koji ovdje imaju i tradiciju i rezultate od vrlo dobrih do izvanrednih (neću nabrajati klubove da nekog ne zaboravim), a koji usput ne trebaju basnoslovnu lovu za normalno i uspješno funkcioniranje.