Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka
na web portalu i mobilnim aplikacijama plusportal.hr dopušteno je samo
registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke
obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu i
mobilnim aplikacijama plusportal.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Očito ne živimo u istom gradu...ili ti ne možeš odlijepiti pogled od silnih ženskih stražnjica u tangama pa ne vidš ništa drugo. A mogu misliti tek tvoje reakcije kad vidiš da se naziru tangice....
Mia5, muški nose uske hlače i prekratke (?) majice? gdje si to vidjela? pišeš bezveze. @japan, slažem se da nam o temi tajica ne ovisi život, ali sam pokušao u nekoliko postova pokazati da je cijela stvar, ako ništa, barem... Prikaži sve indikativna i to s psihološkog i sociološkog gledišta. nego, spomenuo si diplome. tebi je to nevažna stvar? tebi je svejedno što je neki blento iz hdz-a prepisao tuđi rad i što takav zarađuje lovu o kojoj ja i ti možemo samo sanjati? sredi se, čovječe.
Pa naravno da i mnogi muškarci hodaju u uskim hlačama, preuskim pa i prekratkim majicama itd. za posao je krajnje neprikladno, a u gradu neka svatko šeta kakav hoće- nije moja stvar! nisam moralna policija!
Zanimljivo, pa zar nije Bog protjerao Adama i Evu iz raja kada su pojeli jabuku i počeli se oblačiti i sakrivati svoje tijelo? Iz kojeg razloga mi to i dalje radimo osim da nam bude toplo zimi? Da sakrivamo ono... Prikaži sve što nam je Bog dao? Zašto se stidimo svoga tijela? Cure u tajicama možda samo žele biti bliže Gospodinu i zaslužiti svoj povratak u raj? Možda bi i muški trebali nositi tajice?
@bašiću, opet ništa nisi rekao. ili uopće ne kužiš što želim reći ili ne želiš. no kako bilo. @plavisafir, drago mi je da razumiješ što govorim. upravo to, tvrdim da puno mladih cura nema takta i da se izazovno oblače... Prikaži sveče na svakodnevnoj bazi kad to stvarno nije potrebno. da, naravno da je to do diktata modne industtrije, ali jebem ti sve, pa valjd imaš mozak i neku dozu samopoštovanja?? jer što, ako sutra bude moda hodati u tangama, da li ćeš ti hodati u njima? baš suprotno onome što mi imputira bašić, ja govorim iz feminističke perspektive. želim naime istaknuti koliko cure same svojim postupcima sudjeluju u kreiranju seksističkih stereotipa koji ih svode na komad mesa, na dupe i sise. jer što da npr. ja pomislim da vidim ovu curu sa slike? da dobro kuha? da je dobra prijateljica? da nešto čita? ne znam za vas, ali meni kao hetero muškarcu na um pada samo jedno :nijezamlađeod18: opet ponavljam: zašto je tebi kao curi toliko važno da ikome osim svom mužu ili dečku pokazuješ svoju guzicu i sise? koji je korijen te potrebe? nešto si mislim, pa to bi bilo kao da ja recimo obučem speedo gaće ili tajice i takav šetam po kafićima, u knjižnici, na ulici i sl. i onda još komentiram „uh jesu cure površne i primitivne, samo mi gledaju među noge..“.
cure i žene su općenito previše opterećene svojim tijelom, puno više nego muškarci. feminizam i emancipatorske ideje bi svakako trebale razmotriti taj vid samoprezentacije cura.
@Mia5, jedno je estetski, drugo je socijalni neukus. jedno je kad cura obuče žute tajice sa zelenim leptirima i crvenu kožnu jaknu, ali je drugo ako joj se na njima vidi cameltoe. kako bi reagirala da kraj tebe (na poslu, u kafiću…) prolaze tipovi u uskim hlačama na kojima im se npr. jasno ocrtava dupe i spolovilo i što bi mislila o njima? ne znam zašto stalno spominjete nekakav zakon koji zabranjuje ovo ili ono kad to uopće nisam spominjao niti je takvo što moguće. ali samo govorim da ljudima u ovom slučaju ravnaju neke niske strasti (npr. cure žele privuči pozornost sisama i guzama; valjd jer ne znaju drugi način) koje oni pokušavaju predstaviti kao nekakav liberalizam. suma sumarum, cura xy što se mene tiče može hodati i gola, ali se onda ne treba čuditi ako ju se bude percipiralo kao jedinku vrste homo sapiens čija je glavna svrha rasplod.
Više o našim Politikama zaštite privatnosti te Politikama kolačića možete pročitati ovdje: Politika zaštite privatnosti, Politika kolačića.
Mi i naši partneri pohranjujemo i pristupamo neosjetljivim informacijama s vašeg uređaja, poput kolačića
ili jedinstvenog identifikatora uređaja te obrađujemo osobne podatke poput IP adrese i identifikatore
kolačića radi obrade podataka u svrhu prikazivanja personaliziranih oglasa, mjerenja preferencija naših
posjetitelja i sl. Svoje postavke u svakom trenutku možete promijeniti u našim Pravilima o zaštiti
privatnosti na ovoj web stranici.
Neki partneri ne traže vaš pristanak za obradu vaših podataka već se pozivaju na svoj legitimni poslovni
interes. Takvom načinu obrade podataka možete se usprotiviti klikom na "Saznajte više".
Mi i naši partneri obrađujemo podatke kako slijedi: Pohranjivanje i / ili pristup podacima na
uređaju, Precizni geolokacijski podaci i identifikacija pregledavanjem uređaja, Prilagođeni oglasi i
sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja, uvidi o publici, razvoj proizvoda
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama plusportal.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama plusportal.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Očito ne živimo u istom gradu...ili ti ne možeš odlijepiti pogled od silnih ženskih stražnjica u tangama pa ne vidš ništa drugo. A mogu misliti tek tvoje reakcije kad vidiš da se naziru tangice....
Mia5, muški nose uske hlače i prekratke (?) majice? gdje si to vidjela? pišeš bezveze. @japan, slažem se da nam o temi tajica ne ovisi život, ali sam pokušao u nekoliko postova pokazati da je cijela stvar, ako ništa, barem... Prikaži sve indikativna i to s psihološkog i sociološkog gledišta. nego, spomenuo si diplome. tebi je to nevažna stvar? tebi je svejedno što je neki blento iz hdz-a prepisao tuđi rad i što takav zarađuje lovu o kojoj ja i ti možemo samo sanjati? sredi se, čovječe.
Pa naravno da i mnogi muškarci hodaju u uskim hlačama, preuskim pa i prekratkim majicama itd. za posao je krajnje neprikladno, a u gradu neka svatko šeta kakav hoće- nije moja stvar! nisam moralna policija!
Zanimljivo, pa zar nije Bog protjerao Adama i Evu iz raja kada su pojeli jabuku i počeli se oblačiti i sakrivati svoje tijelo? Iz kojeg razloga mi to i dalje radimo osim da nam bude toplo zimi? Da sakrivamo ono... Prikaži sve što nam je Bog dao? Zašto se stidimo svoga tijela? Cure u tajicama možda samo žele biti bliže Gospodinu i zaslužiti svoj povratak u raj? Možda bi i muški trebali nositi tajice?
@bašiću, opet ništa nisi rekao. ili uopće ne kužiš što želim reći ili ne želiš. no kako bilo. @plavisafir, drago mi je da razumiješ što govorim. upravo to, tvrdim da puno mladih cura nema takta i da se izazovno oblače... Prikaži sveče na svakodnevnoj bazi kad to stvarno nije potrebno. da, naravno da je to do diktata modne industtrije, ali jebem ti sve, pa valjd imaš mozak i neku dozu samopoštovanja?? jer što, ako sutra bude moda hodati u tangama, da li ćeš ti hodati u njima? baš suprotno onome što mi imputira bašić, ja govorim iz feminističke perspektive. želim naime istaknuti koliko cure same svojim postupcima sudjeluju u kreiranju seksističkih stereotipa koji ih svode na komad mesa, na dupe i sise. jer što da npr. ja pomislim da vidim ovu curu sa slike? da dobro kuha? da je dobra prijateljica? da nešto čita? ne znam za vas, ali meni kao hetero muškarcu na um pada samo jedno :nijezamlađeod18: opet ponavljam: zašto je tebi kao curi toliko važno da ikome osim svom mužu ili dečku pokazuješ svoju guzicu i sise? koji je korijen te potrebe? nešto si mislim, pa to bi bilo kao da ja recimo obučem speedo gaće ili tajice i takav šetam po kafićima, u knjižnici, na ulici i sl. i onda još komentiram „uh jesu cure površne i primitivne, samo mi gledaju među noge..“. cure i žene su općenito previše opterećene svojim tijelom, puno više nego muškarci. feminizam i emancipatorske ideje bi svakako trebale razmotriti taj vid samoprezentacije cura. @Mia5, jedno je estetski, drugo je socijalni neukus. jedno je kad cura obuče žute tajice sa zelenim leptirima i crvenu kožnu jaknu, ali je drugo ako joj se na njima vidi cameltoe. kako bi reagirala da kraj tebe (na poslu, u kafiću…) prolaze tipovi u uskim hlačama na kojima im se npr. jasno ocrtava dupe i spolovilo i što bi mislila o njima? ne znam zašto stalno spominjete nekakav zakon koji zabranjuje ovo ili ono kad to uopće nisam spominjao niti je takvo što moguće. ali samo govorim da ljudima u ovom slučaju ravnaju neke niske strasti (npr. cure žele privuči pozornost sisama i guzama; valjd jer ne znaju drugi način) koje oni pokušavaju predstaviti kao nekakav liberalizam. suma sumarum, cura xy što se mene tiče može hodati i gola, ali se onda ne treba čuditi ako ju se bude percipiralo kao jedinku vrste homo sapiens čija je glavna svrha rasplod.