Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka
na web portalu i mobilnim aplikacijama plusportal.hr dopušteno je samo
registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke
obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu i
mobilnim aplikacijama plusportal.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
bitan je zuvanović jer komentari na daljinsko upravljanje nisu istiniti a pitajte ga gdje je bio 1990 1995 kao veliki hrvat zbrisao daleko i sad dijeli lekcije o domoljublju to su mi najdraži likovi
osvrnuo bih se na komentare koji kritiziraju zuvanovic. Ja u potpunosti potpisujem svaku riječ koju je zuvanovic napisao, jer sve što je on naveo je nažalost potpuna istina, i dok "naši" demokrate, bivši i sadašnji branitelji onoga diktatorskog sustava ne... Prikaži svene shvate da oni ne mogu biti demokrate dok potpuno ne osude i odbace i zlodjela komunizma. Licemjerno je zagovarati demokraciju a istovremeno uzdizati diktaturu. Što se tiče gen. Glasnovića ja ga podržavam ali mislim da malo nespretno iznosi svoja mišljenja, a to ovi tzv. demokrate vješto zloupotrebljavaju i iskrivljuju.
“Demokrata” nemoze polemizirati ali se moze naslikavati i vrijdjati. Sada takvi “demokrati” polemiziraju slanjem u ludare ili obavjesne razgovore, ali da mogu punili bi Hude jame. Ali i sto ti imas polemizirati samnom, postaj o clanku ili Glasnovicu, to su... Prikaži svesu pravila. Isti si kao *milenijuma* od kojeg si malo pismeniji ali iz iste ste kumrovacke demokratske skole. A nisi ni bio bolji postajuci ispod mojih clankaka, kmececi o prvopisu jer drugo neznas a bio bi politicar i gradonacelnik. Svasta, bolje prouci moj post, mogao bi naci nekoliko tema za svoj doktorat a ne obletati oko Klasnica i Markovine
Što od ovoga nije istina? "Nema Hrvata koji nije u nekom obliku kriminala Nema Hrvata koji ne laže Nigdje nema toliko građana koji mrze vlastitu domovinu Sudstvo užas, nema ga u pravnom smislu, u vezi s krupnim kriminalom Hrvatska birokracija... Prikaži svecija pokvarena, lijena, nekulturna, korumpirana
Novinarstvo destruktivno i prosrpsko
Hrvatski film i kultura zasnovani na razaranju svega što je Hrvatsko
Govoriti istinu je u Hrvatskoj govor mržnje " Slažem se sa svime.
Više o našim Politikama zaštite privatnosti te Politikama kolačića možete pročitati ovdje: Politika zaštite privatnosti, Politika kolačića.
Mi i naši partneri pohranjujemo i pristupamo neosjetljivim informacijama s vašeg uređaja, poput kolačića
ili jedinstvenog identifikatora uređaja te obrađujemo osobne podatke poput IP adrese i identifikatore
kolačića radi obrade podataka u svrhu prikazivanja personaliziranih oglasa, mjerenja preferencija naših
posjetitelja i sl. Svoje postavke u svakom trenutku možete promijeniti u našim Pravilima o zaštiti
privatnosti na ovoj web stranici.
Neki partneri ne traže vaš pristanak za obradu vaših podataka već se pozivaju na svoj legitimni poslovni
interes. Takvom načinu obrade podataka možete se usprotiviti klikom na "Saznajte više".
Mi i naši partneri obrađujemo podatke kako slijedi: Pohranjivanje i / ili pristup podacima na
uređaju, Precizni geolokacijski podaci i identifikacija pregledavanjem uređaja, Prilagođeni oglasi i
sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja, uvidi o publici, razvoj proizvoda
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama plusportal.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama plusportal.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
bitan je zuvanović jer komentari na daljinsko upravljanje nisu istiniti a pitajte ga gdje je bio 1990 1995 kao veliki hrvat zbrisao daleko i sad dijeli lekcije o domoljublju to su mi najdraži likovi
osvrnuo bih se na komentare koji kritiziraju zuvanovic. Ja u potpunosti potpisujem svaku riječ koju je zuvanovic napisao, jer sve što je on naveo je nažalost potpuna istina, i dok "naši" demokrate, bivši i sadašnji branitelji onoga diktatorskog sustava ne... Prikaži svene shvate da oni ne mogu biti demokrate dok potpuno ne osude i odbace i zlodjela komunizma. Licemjerno je zagovarati demokraciju a istovremeno uzdizati diktaturu. Što se tiče gen. Glasnovića ja ga podržavam ali mislim da malo nespretno iznosi svoja mišljenja, a to ovi tzv. demokrate vješto zloupotrebljavaju i iskrivljuju.
“Demokrata” nemoze polemizirati ali se moze naslikavati i vrijdjati. Sada takvi “demokrati” polemiziraju slanjem u ludare ili obavjesne razgovore, ali da mogu punili bi Hude jame. Ali i sto ti imas polemizirati samnom, postaj o clanku ili Glasnovicu, to su... Prikaži svesu pravila. Isti si kao *milenijuma* od kojeg si malo pismeniji ali iz iste ste kumrovacke demokratske skole. A nisi ni bio bolji postajuci ispod mojih clankaka, kmececi o prvopisu jer drugo neznas a bio bi politicar i gradonacelnik. Svasta, bolje prouci moj post, mogao bi naci nekoliko tema za svoj doktorat a ne obletati oko Klasnica i Markovine
Što od ovoga nije istina? "Nema Hrvata koji nije u nekom obliku kriminala Nema Hrvata koji ne laže Nigdje nema toliko građana koji mrze vlastitu domovinu Sudstvo užas, nema ga u pravnom smislu, u vezi s krupnim kriminalom Hrvatska birokracija... Prikaži svecija pokvarena, lijena, nekulturna, korumpirana Novinarstvo destruktivno i prosrpsko Hrvatski film i kultura zasnovani na razaranju svega što je Hrvatsko Govoriti istinu je u Hrvatskoj govor mržnje " Slažem se sa svime.
bravo bašiču čitaš mi misli uvanoviču zuvanoviču gdje si zbrisao 1990 1995 kao veliki hrvat