13280
Prikaza
7
Komentara
SLAVONSKI BROD - Doručak ili ručak u hotelu rezervirani su samo za one s punim novčanikom predrasuda je koju slavonskobrodski Hotel Art svojom ponudom i novinama koje uvodi, želi razbiti i pokazati Brođanima, kako se ne treba bojati ući u hotel s četiri zvjezdice.
- Radi se o tome kako sam shvatio da u sedam godina postojanja ovoga Hotela još uvijek ima u Brodu dosta ljudi, pa i ovih koji rade tu u našoj blizini, a ne znaju da mogu doručkovati i ručati u hotelu bez obzira što nisu njegovi gosti. A u restoranu Hotela Brod od sedam ujutro do 17 poslijepodne možete doručkovati i ručati po vrlo prihvatljivim cijenama - kazao je Željko Rački, vlasnik Hotela, predstavljajući novu ponudu koju su nazvali Art Expres.
- Željeli smo ponuditi nešto što će biti prihvatljivo svim građanima, a meni od 29 kuna mislim da je prihvatljiv svakom prosječnom građaninu Slavonskog Broda. Mi, naime, i dalje ostajemo hotel koji će primati grupe, organizirati razne proslave rođendana, vjenčanja, krstitke, primat ćemo poslovne grupe koje će nakon sastanaka u našoj konferencijskoj dvorani imati priliku doručkovati, ručati, večerati - ovisno o ranije postignutom dogovoru, no linija Art expres je nešto novo. Dodatni plus našoj ponudi, a vjerujem i Brođanima - kazao je Rački, dodavši kako se nada da će na jedan pristupačan način pokazati da ovdje vrijedi ući.
Jer, kaže, problema s kvalitetom hrane ovdje nisu nikada imali. Ukazao se problem s predrasudama građana koji ovdje nisu ulazili jer su misli da je sve jako skupo, a to će sada, vjeruju u Hotelu Art, novom linijom ponude biti riješeno na obostrano zadovoljstvo.
- Kod nas litra vina košta 50 kuna, pivo 11, meni je 29 kuna, dakle riječ je o uistinu prihvatljivim cijenama i mislim kako bi ovo moglo postati mjesto nešto većeg okupljanja ljudi koji trebaju prehranu. Tu prije svega mislim na samce i studente, ali i zaposlene ljude ljude kojima se ne isplati kuhati. Oni mogu svratiti ovdje po meni i ponijeti to doma, jer smo predvidjeli i tu mogućnost. Ovo je zapravo nešto što, na razne načine u Brodu već ima, ali nigdje ovako objedinjeno - naglasio je Rački dodavši kako su se na sistem uzimanja hrane odlučili na takozvanu 'tacnu' iz razloga što je njemu samom uvijek bilo milije uzeti tacnu, doći do hrane i izabrati što želi jesti, umjesto da bira s jelovnika i čeka konobara.
- Uvijek sam sam vizualno volio izabrati što ću jesti, pa sam to odlučio primijeniti i ovdje, i evo prve reakcije gostiju su dobre i kad su u pitanju cijene ali i način na koji naručuju hranu - dodao je Rački.
Da su cijene uistinu prihvatljive govore i podatci kako po šest kuna trebate izdvojiti za juhu, prilog ili kolač, dok je kompletan meni 29 kuna, pa tako petkom - juhu, pohanog soma i krumpir slatu - plaćate 29 kuna. Isto toliko stoji meni , primjerice, utorkom kada je u ponudi varivo od povrća i mesa uz kupus salatu ili srijedom kada je na meniju pileći bečki s pekarskim krumpirom i kupus salatom. Naravno da netko može naručiti i nešto drugo izvan menija, a što imaju u ponudi.
- Doručak je švedski stol, a kada krene restoranski dio onda se može izabrati meni ili pojedinačno jelo. Za sada iz pojedinačne ponude dnevnih jela izabiremo jedan meni, koji je svaki dan različit, ali svakako da ćemo osluškivati naše goste te se sukladno njihovim željama i prilagođavati - poručio je Rački, koji očekuje dobru reakciju gostiju na novu ponudu. Posebice među samcima i studentima kojih je u Brodu sve više iz drugih mjesta i koji će, sigurni smo i mi, barem povremeno navratiti u restoran Hotela Art kako bi po pristupačnim cijenama pojeli kompletan ručak.
Volio bih kada bi urednik stavio moj Komentar od prije par godina na temu Arte. I da se onda jave pametni koji su sve znali u komentarima onda i da vidimo ko je u pravu bio. Nemogu ljudi iz turisticke... Prikaži svecke agencije voditi Hotel. Kvalitetni kadar kosta novce. Nemoze Hotel radit kao kantina ili imbiss ,Hotel zaradjuje novce nocenjima,A ne prodajuci cevape. Zdravi i veseli bili. Pozdrav iz Njemacke ;)
Kada jednom počneš konkurirati snižavanjem cijene ,gotov si.Abeceda hotelijerstva ,ugostiteljstva.Uvijek ima netko tko će ponuditi jeftinije ,a kvalitetnije.Gotov je bio čim je započeo.Ako ćemo pošteno koji mu je kurac to i trebalo,iliti tko ga je na to nagovorio.