Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka
na web portalu i mobilnim aplikacijama plusportal.hr dopušteno je samo
registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke
obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu i
mobilnim aplikacijama plusportal.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Bude u Osijeku i ''Party tramvaj'' i čak se moraš naručiti da bi se vozikao po gradu u njemu, pa recimo za Dane Piva u suradnji s pivovarom organiziraju turističke rute po gradu od Pivovare do Tvrđe... uglavnom postoji jako... Prikaži sve puno načina da Terzić poboljša svoj bankovni saldo... ispravite me ak griješim, ali dali postoji linija prema Poloju??
Terzić je ušao u posao oslanjajući se isključivo na subvenciju misleći pritom na gradskoj sisi graditi svoj biznis koji evidentno teško da ima veze sa pravim gradskim prijevozom. Npr. U osijeku osim što se prijevoz svodi na putovanje od točke... Prikaži svee A do točke B, GPP radi konstantne kampanje u kojima animirajući građane žele privući što više putnika. Jedna od meni interesantnih kampanja je bila sa Osječkom pivovarom pod sloganom "Vozi se tramvajem i pij Osječko" čiji je cilj pojačati noćne prijevoze, maknuti alkohol s volana automobila. Isto tako njihovi grafiteri su oslikavali tramvaje i buseve u motivima grada i konstantno se radi na približavanju gradskog prijevoza građanima a ne kao u brodskoj slučaju gradskoj kasici.
Možda je Terzić trebao više energije usmjeriti da privuće što veći broj građana u svoje autobuse umjesto da se "nateže" sa Gradom po medijima.Šta ja znam. Možda je npr. trebao pokrenuti akciju ( vikendom) u kojoj linije koje voze prema Supernovoj ( jer tamo je velika koncentracia prometa ) vozi sa određenim popustom, nagradnom igorm u busevima za putnike itd ( ovo je gruba ideja) i tu sa low cost koncepcijom koja ako ju mogu koristiti avio kompanije onda mogu valjda i autobusi povećati broj putnika a i u konačnici i zaradu koju je sam stvorio.
Ovako sve izgleda pomalo nakaradno. Kupio par buseva, kreirao linije i čeka novac od Grada kako bi zaradio. Barem tako mom subjekivnom mozgu se čini. U konačnici žalosna priča
Više o našim Politikama zaštite privatnosti te Politikama kolačića možete pročitati ovdje: Politika zaštite privatnosti, Politika kolačića.
Mi i naši partneri pohranjujemo i pristupamo neosjetljivim informacijama s vašeg uređaja, poput kolačića
ili jedinstvenog identifikatora uređaja te obrađujemo osobne podatke poput IP adrese i identifikatore
kolačića radi obrade podataka u svrhu prikazivanja personaliziranih oglasa, mjerenja preferencija naših
posjetitelja i sl. Svoje postavke u svakom trenutku možete promijeniti u našim Pravilima o zaštiti
privatnosti na ovoj web stranici.
Neki partneri ne traže vaš pristanak za obradu vaših podataka već se pozivaju na svoj legitimni poslovni
interes. Takvom načinu obrade podataka možete se usprotiviti klikom na "Saznajte više".
Mi i naši partneri obrađujemo podatke kako slijedi: Pohranjivanje i / ili pristup podacima na
uređaju, Precizni geolokacijski podaci i identifikacija pregledavanjem uređaja, Prilagođeni oglasi i
sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja, uvidi o publici, razvoj proizvoda
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama plusportal.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama plusportal.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Čija je istina najistinitija u zemlji nam Hrvatskoj!? Mislim da svi seru i kenjaju ali bitno je samo ne ugaziš sam u svoje govno.
Ma ne valja Vašem vrlom vođi više nitko ....... Sad mu ne odgovara ni čovjek koji mu je vozao besplatno plakate na svom busu ......
E da zaboravio sam na "Party tramvaj" za "Dane Osječkog". Ne postoji prema Poloju linija već se ljudi masovno vozaju taxijima.
Bude u Osijeku i ''Party tramvaj'' i čak se moraš naručiti da bi se vozikao po gradu u njemu, pa recimo za Dane Piva u suradnji s pivovarom organiziraju turističke rute po gradu od Pivovare do Tvrđe... uglavnom postoji jako... Prikaži sve puno načina da Terzić poboljša svoj bankovni saldo... ispravite me ak griješim, ali dali postoji linija prema Poloju??
Terzić je ušao u posao oslanjajući se isključivo na subvenciju misleći pritom na gradskoj sisi graditi svoj biznis koji evidentno teško da ima veze sa pravim gradskim prijevozom. Npr. U osijeku osim što se prijevoz svodi na putovanje od točke... Prikaži svee A do točke B, GPP radi konstantne kampanje u kojima animirajući građane žele privući što više putnika. Jedna od meni interesantnih kampanja je bila sa Osječkom pivovarom pod sloganom "Vozi se tramvajem i pij Osječko" čiji je cilj pojačati noćne prijevoze, maknuti alkohol s volana automobila. Isto tako njihovi grafiteri su oslikavali tramvaje i buseve u motivima grada i konstantno se radi na približavanju gradskog prijevoza građanima a ne kao u brodskoj slučaju gradskoj kasici. Možda je Terzić trebao više energije usmjeriti da privuće što veći broj građana u svoje autobuse umjesto da se "nateže" sa Gradom po medijima.Šta ja znam. Možda je npr. trebao pokrenuti akciju ( vikendom) u kojoj linije koje voze prema Supernovoj ( jer tamo je velika koncentracia prometa ) vozi sa određenim popustom, nagradnom igorm u busevima za putnike itd ( ovo je gruba ideja) i tu sa low cost koncepcijom koja ako ju mogu koristiti avio kompanije onda mogu valjda i autobusi povećati broj putnika a i u konačnici i zaradu koju je sam stvorio. Ovako sve izgleda pomalo nakaradno. Kupio par buseva, kreirao linije i čeka novac od Grada kako bi zaradio. Barem tako mom subjekivnom mozgu se čini. U konačnici žalosna priča